Geplaatst op

10 jaar Made by Estrella, van Lawick van Pabststraat 97

Jubileum 10 jaar

Ik weet het nog goed. Als klein meisje wist ik dat ik voor mezelf wilde beginnen, iets in de mode. Na verschillende mode opleidingen gevolgd te hebben was het moment daar. Ik zou mijn eigen naaiatelier beginnen. 13 jaar geleden, tijdens mijn studie nog, de 2e slaapkamer omgetoverd tot naaiatelier en al snel kwamen klanten bij mij thuis. Dit werd te druk, het was tijd voor de volgende stap. Het huren van mijn eigen winkel. Zou het kunnen? Lopend door de wijk zag ik een mooi pand leeg staan en het was nog niet verhuurd! Binnen een paar weken stonden we te klussen in het pand dat mijn naaiatelier zou worden.

1 maart 2009 ging ik voor het eerst open. Met rode loper en al.

Langzaam gestart, eerst in mijn eentje in de winkel met atelier, later met Sandra  die inmiddels ook het vaste gezicht is van het atelier. Samen met Marijke, Esther en alle thuiscoupeuses zijn we een mooi team dat jullie helpt met al je wensen voor jullie kleding. Het repareren, reinigen en verkopen van jullie kleding is goed aan ons besteed. De hele maand maart vieren we dat we 10 jaar bestaan. En de eerste week van maart 10% korting op alle reparaties en aankopen.