Uw kleding repareren, vermaken of herstellen

Oh jee, heb je een kapotte rits, een te groot colbert, een te lange pantalon, een gescheurde jas of moet er een knoop aangezet worden? Niets is te gek voor Made by Estrella.
Alles wat met textiel te maken heeft kunnen wij maken, repareren of op maat maken. Ook voor het vermaken van bedtextiel en gordijnen draaien we onze hand niet om.

Ons doel is om alle reparaties zo te vermaken dat je er niets van ziet. Als je bijvoorbeeld een broek laat inkorten of innemen zal u niet herkennen dat hij vermaakt is. Bij scheuren en gaten lijkt dit soms onmogelijk, maar wij zoeken naar de beste, minst zichtbare oplossing. Wij maken gebruik van de beste materialen zodat de reparatie duurzaam is. Hierdoor geniet je nog langer van je kleding.

Als je in de winkel komt geven wij je advies over de beste oplossing. We geven dan direct de prijs aan u door of een prijsindicatie als het nog niet helemaal duidelijk is hoe lang we met de opdracht bezig zijn.  
De kosten worden vooraf betaald, dat kan contant en met (contactloos) pinnen. Zodra het klaar ligt bellen of e-mailen we je om een afhaal afspraak met je te maken.

Gemiddeld houden we een levertijd aan van 1 week aan. Heeft u het sneller nodig, dan kan dit in overleg.
Bij spoedopdrachten, levering binnen 36 uur, kunnen we extra kosten in rekening brengen.

Kijk op onze Instagram pagina voor voorbeelden: www.instagram.com/madebyestrella

Je kan je reparaties nu ook online doorgeven. Na het betalen ontvang je een link om een afspraak in te plannen. Je kan ook kiezen voor verzenden. Na het doorgeven van je bestelling ontvang je een verzendetiket van ons waarmee je de kleding naar ons toe kan sturen. Wij sturen je opdracht kosteloos naar u terug bij bestellingen vanaf € 25,-