Geplaatst op

Made by Estrella: “We zorgen voor een duurzame en bewuste textielwereld”.

Artikel gepubliceerd in de Arnhemse Koerier van 30 september 2023.

Duurzaam en bewust omgaan met textiel

Arnhem – Dat kleding produceren eigenlijk slecht voor het milieu is, wordt steeds duidelijker. Bij Made by Estrella zorgen ze ervoor dat je langer van je kleding kan genieten. Door middel van reparaties, vermaken en stomen kan jij je favoriete kledingstukken langer dragen.

Soms gaat de rits kapot of ontstaat er een scheur, is iets te lang, te strak of te wijd, bij Made by Estrella hebben ze voor al deze problemen een oplossing. Je kan je kleding passen in één van de paskamers en ze spelden de kleding op jouw maat af.

Al bijna 15 jaar is Made by Estrella een begrip in Arnhem.
Van maandag tot en met zaterdag staan Estrella en haar team voor je klaar, samen met jou denken ze mee over de beste oplossingen.

Heb je toch kleding die je zelf niet meer draagt, maar te mooi is om weg te doen? Bij Made by Estrella verkopen ze tweedehands mode voor dames en kinderen. Je kan je eigen merkkleding inbrengen en krijgt een vergoeding zodra je kleding verkocht is. Wordt je kleding niet verkocht en wil je het niet meer terug hebben? Dan schenken ze het aan de Kledingbank van Arnhem en omgeving. Zo zorgen ze ervoor dat er niets op de vuilnisbelt belandt en zorgen ze voor een duurzame en bewuste textielwereld.

Kom eens gezellig langs aan de van Lawick van Pabststraat 97, Arnhem. Klik hier voor de openingstijden.