Kledingreparatie, Maatkleding, Stomerij, 2e hands dameskleding

Kledingreparatie
Heb je iets te repareren? Kom dat gerust langs en we kijken naar de oplossing. Ook kan je gebruik maken van de paskamers en zullen wij je kleding afspelden
als dat nodig is.

Blijf je liever thuis? Je kan er nog steeds voor kiezen om je reparaties naar ons toe te zenden. Plaats je bestelling via de webshop. Verpak je kleding goed en verstuur het naar ons. Wij zorgen ervoor dat je kleding gerepareerd wordt en ( kosteloos bij bestellingen vanaf €60,-) naar je terug gestuurd wordt. Dus ook al woon je niet in de omgeving van Arnhem, wij kunnen je kleding gewoon repareren. Mochten we even willen overleggen over de reparatie nemen we van te voren even contact met u op.

2e handsmode
Wij verkopen hedendaagse damesmode die je zelf kan inbrengen. Verkopen we iets wat van jouw was? Dan krijgt je 40% van het verkoopbedrag. We verkopen merkkleding van Claudia Sträter tot en met Prada.
We zullen foto’s maken van veel items die we verkopen en op de website plaatsen. We zullen je bestelling opsturen of je kan het afhalen in onze winkel aan de van Lawick van Pabststraat 97 in Arnhem.

Heb je leuke kleding die zeker nog een 2e ronde mee kan? Maak dan een afspraak om uw kleding in te brengen.We verkopen nu winterkleding voor dames en kinderen.


Stomerij
Ook in deze tijd kan u nog steeds uw kleding professioneel laten reinigen door onze partner Sterren Dienstverlening in Amsterdam. We hebben 3 afhaal momenten in de week. Voor zaterdag bij ons ingeleverd betekent dat uw kleding dinsdag middag weer klaar ligt, wat we voor dinsdag hebben ontvangen kan donderdag weer opgehaald worden en wat voor donderdag is ingeleverd kan zaterdag middag weer opgehaald worden. Ook dit kan je alvast in de webshop aangeven zodat je je kleding alleen nog maar hoeft te droppen.Maatkleding
We kunnen uw lievelings kledingstukken namaken, maar ook een kledingstuk maken wat u in de winkel maar niet kan vinden. Alles is naar uw wens, het patroon, de stof, de details. U vertelt ons uw ideeën en wij kijken of dit ook haalbaar is.


Productie – Private Label
Ook voor de productie van kleine collecties kan je bij ons terecht. We hebben al voor veel labels leuke collecties gestikt. Heb jij een label en wil je het stikwerk uitbesteden? Neem dan contact op met Estrella. Zij kan je de hele werkwijze uitleggen
.


We hopen dat we jullie blijven zien en van dienst kunnen blijven. We staan zowel digitaal als in de winkel klaar voor u!


Groetjes,
Team Made by Estrella