Gastvrouw coupeuse 16 uur

Made by Estrella is een gezellig klein team dat voor particulieren en bedrijven het herstel en vermaken van kleding verzorgd. Dit doen wij in de winkel in Arnhem aan de van Lawick van Pabststraat en bij extra drukte kan er ook thuis gewerkt worden. Buiten het atelier om verkopen we 2e hands dameskleding en zijn we een stomerij depot.

We zijn zo snel mogelijk op zoek naar een spontane goed verzorgde gastvrouw met ervaring als coupeuse voor 16 uur in de week. Als gastvrouw verwelkom je de klanten en zoek je naar de juiste oplossingen voor hun kledingreparaties. Je hebt ervaring in het op maat afspelen van kleding bij zowel dames, heren en kinderen. Je neemt de kledingstukken aan voor de stomerij en de verkoop van de 2e hands mode die we verkopen.

Om alles in goede banen te leiden plan je de opdrachten voor de 3 naaisters en de verkoopster in en maak je een afhaal afspraak voor de klant. Alles wordt in ons eigen kassa systeem verwerkt.

Je zorgt voor het uiterlijk van de winkel, waaronder het etaleren van de etalage en het schoon houden van de winkel. Je werkt zelfstandig, overlegt en legt uit aan collega, stagiaires en thuiscoupeuses.

Als het rustiger is kan je mee helpen in het atelier zodat de opdrachten op tijd af zijn. De werkdagen zijn op zaterdag en 1 doordeweekse dag. 1 zaterdag per maand kan eventueel geruild worden met een doordeweekse dag. Onze winkeltijden zijn van 10:00-17:00 uur.

Vind jij het leuk klanten met hun problemen te helpen? Ben jij handig met de computer / kassa. Ben je klantvriendelijk, creatief en werk je nauwkeurig?Heb jij ervaring met het doorpassen van kleding? Kan je goed overweg met de industriemachines? Krijg je van zo nu en dan wat werkdruk niet de kriebels?

Dan zoeken wij jou!

Wij bieden per direct een gezellige werkomgeving Werktijden van 09:30-17.30 uur Salaris conform functiegroep B/C

Ben jij de gastvrouw die wij zoeken? Stuur mij dan je CV en motivatiebrief via de mail.

De eerste selectie maken we op 29 augustus 2022.

Zoek je liever een andere functie? hier vind je onze andere vacatures