Geplaatst op

Kleding inzamelen Arnhem

Vrijdag 16 februari wordt in heel Arnhem textiel ingezameld.

Als je de kleding via de plastic zak aan de weg zet, verkoopt 2Switch de verkoopbare kleding via hun eigen kanalen of zorgen ze dat er bijvoorbeeld poetslappen van gemaakt worden of dat andere creatievelingen er iets leuks mee kunnen doen.

Tweedehands dameskleding bij Made by Estrella

Vaak denk je dat je kleding nog te goed is om zo in een zak aan de weg te zetten. Nou dan komt Made by Estrella om de hoek kijken! Wij verkopen graag je kleding dat nog zeker een 2e ronde mee kan. Je kan dagelijks bij ons je kleding inbrengen en als wij je kleding verkocht hebben ontvang je 40% van het verkoopbedrag. We hebben een mooie website waar je je eigen persoonlijke pagina krijgt en kan volgen wat er met je kleding gebeurd.

Als we je kleding niet hebben verkocht en je komt het niet meer ophalen bij ons, dan schenken wij het aan de Kledingbank Arnhem e.o.

Ga jij deze week je kast uitpluizen? We nemen op dit moment nog wintercollectie in. Kom je ook al voorjaars items tegen die je niet meer draagt? Vanaf half maart beginnen we met de voorjaarscollectie.

Maandag tot en met zaterdag van 10.00-17.00 kan je kleding bij ons dames en kinderkleding inleveren.
Van Lawick van Pabststraat 97, Arnhem.
Kijk voor meer informatie op www.madebyestrella.nl

Herenkleding en kleding waarvan je denkt, dat zou ik zelf niet meer in een winkel kopen kan je altijd in de tas doen van 2Switch om vrijdag op te laten halen door gemeente Arnhem.